سلامت نیوز : آیا 40 یا 45 سالگی برای بچه دار شدن دیر است؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از سلامانه ؛ دکتر «الی کنن» در سایت «Dailymail» در جواب یک خانم 46 ساله که درباره بارداری پرسیده بود، نوشت:«برای این کار زیاد پیر نیستی، اما باید واقع بین باشی و حقایق را در این باره بدانی. در 2 دهه گذشته میزان بارداری زنانی که در دهه 40 سالگی هستند، بیش از 2 برابر شده... خیلی از زن ها به دلایل پزشکی یا کاری، مادر شدن را به برای بعد می گذارند اما باروری زن در سال های 40، خیلی کم می شود.
ظرفیت تخمدان ها برای تولید تخمک، موقع تولد در بالاترین مقدار خود است، صد در صد. در سال های 30، به 12 درصد کاهش پیدا می کند و در 40 سالگی، فقط 5 درصد است.
بهتر است اول آزمایش بدهی تا ببینی تخمدان ها هنوز خوب کار می کنند یا نه. اگر در دوره پیش-یائسگی هستی، دردسر باردار شدن طبیعی را به خودت نده. می توانی دنبال راه های دیگر مثل لقاح خارج از رحم یا حتی گرفتن فرزند خوانده بروی.
با همه این ها، به همه توصیه می شود تا وقتی که عملا یائسه نشده اند، دست از تلاش برای بارداری طبیعی نکشند، و اگر در 46 سالگی باردار شدی، باید به دقت تحت نظر باشی تا خودت و جنین آسیبی نبینید چون بارداری در این سن ریسک زیادی دارد. در سن تو، احتمال اینکه بچه ای با سندروم داون داشته باشی، یک به سی است، اما در 25 سالگی احتمال آن، یک به 1250 است.»
پیشنهاد سردبیر
-
تشخیص بیماری آلزایمر از وضعیت چشم
پژوهشگران دریافتهاند که برخی مشکلات چشمی ممکن است به عنوان هشدارهای زودهنگام زوال عقل عمل کنند.
-
رژیمهای پرپروتئین چه بلایی سر روده شما میآورند؟
مطالعهای جدید نشان میدهد که تنها با تغییر منبع اصلی پروتئین در رژیم غذایی، ساختار و عملکرد میکروبیوم روده میتواند ظرف یک هفته دگرگون شود.
-
کشف ارتباط ژنتیکی میان اوتیسم و دیستروفی میوتونیک نوع 1
تحقیقات جدید دانشمندان بیمارستان SickKids و دانشگاه نوادا (UNLV) ارتباط ژنتیکی نادری را میان اختلال طیف اوتیسم (ASD) و دیستروفی میوتونیک نوع 1 (DM1)، یک بیماری ارثی عصبی-عضلانی، شناسایی کردهاند.
-
خطر تشخیص دیرهنگام بیماری قلبی در زنان
تنگی نفس، خستگی شدید و دردهای غیرمعمول در نواحی فک یا شانه، میتوانند نشانههای سکته قلبی باشند که بهسادگی با بیماریهای دیگر اشتباه گرفته میشوند. دکتر محمود افتخارزاده، متخصص قلب و عروق، ضمن هشدار درباره تأثیر یائسگی، دیابت و سبک زندگی کمتحرک بر سلامت قلب زنان، بر اهمیت تشخیص زودهنگام و اصلاح رفتارهای روزمره برای پیشگیری از عوارض جدی تأکید میکند.
-
داروهای بیش فعالی اعتیادآور نیستند
تشخیص بیشفعالی در کودکان افزایش یافته و درمان آن با دارو و تربیت درست والدین ممکن است؛ خوددرمانی به شدت نهی شده است.
-
عوارض جدی مصرف بیش از حد منیزیم
منیزیم برای تولید انرژی و تقویت استخوانها ضروری است، اما زیادهروی در مصرف آن ممکن است مشکلساز شود.
-
فعالیت بدنی در نوجوانی؛ سپری در برابر افسردگی
یک مطالعه طولی بلندمدت نشان میدهد نوجوانانی که سطح فعالیت بدنی خود را حفظ کرده یا افزایش میدهند، کمتر در معرض ابتلا به علائم افسردگی قرار میگیرند.
-
چگونه گلو درد را در خانه درمان کنیم؟
گلو درد همیشه نیاز به مراجعه به پزشک ندارد و گاهی درمانهای خانگی ساده میتوانند مؤثر باشند و تسکین طبیعی گلو را بدون عوارض جانبی ناخواسته فراهم کنند.
نظر شما